Artikler

Vi trenger flere frivillige!

Vi trenger flere frivillige!

For at vellet skal kunne opprettholde alle aktivitetene våre trenger vi flere frivillige til å bidra. Dette da mange av de som har hatt ansvaret for disse arrangementene før, ikke har barn i målgruppen lenger. Vi tenker det er viktig med engasjerte foreldre som kjenner barna og kan bidra til å få gjennomført disse aktivitetene, så har du lyst til å hjelpe til ønsker vi at du melder deg. Får vi ingen som melder seg er vi ikke i stand til å fortsette med alle aktivitetene vi har gjort i årene fremover. Vi har hatt lang og god tradisjon på å ha et aktivt vel, men for at vi fortsatt skal kunne være det, trenger vi flere frivillige.

Les mer
Velfest med bingo fredag 8. mars kl 19

Velfest med bingo fredag 8. mars kl 19

Her er det lavterskel og god stemning så fyll sekken med drikke etter eget ønske så ordner vi resten. Arrangementet er åpent for alle og det er lov til å ta med en venn eller to.. Gratis inngang og flotte premier!

Les mer
Vårt flotte grendehus

Vårt flotte grendehus

Vi er stolte av vår grendehus som har blitt totalrenovert. Grendehuset har blitt oppgradert og fremstår nå som moderne og funksjonelt. Lokalene er egnet for arrangementer som barnedåper, konfirmasjoner og bursdager. For info om leie se under Grendehus.

Les mer
Bli medlem!

Bli medlem!

Vi håper flest mulig ser nytten av å være medlemmer i velforeningen vår og støtte opp under det arbeidet vi gjør! Medlemskapet koster 200 kr/år og gjelder hele familien.

Les mer

Kategorier